Măsuri de protecție împotriva infectării virale adoptate de Pensiunea PIRIU MORII BUCOVINA (lista neexhaustivă):

 Pensiunea PIRIU MORII BUCOVINA dispune de două intrări separate. O cale de acces va fi utilizată pentru intrarea OASPETILOR iar cealaltă pentru ieșire. 

 În interiorul Pensiunii PIRIU MORII BUCOVINA fiecare OASPETE va respecta cu strictețe circuitul indicat de persoana de la recepție. Acest itinerar circular va asigura distanțarea sociala impusa de normele legale in vigoare. 

 Recepția pensiunii PIRIU MORII BUCOVINA va asigura preluarea si cazare cu respectarea Timpilor si distanțării necesare pentru a evita prezenta simultana si contactul dintre turiști. 

 Fiecare OASPETE si membru al personalului pensiunii vor purta mască de protecție si/sau mănuși de unică folosință in spatiile interioare publice, pe toată durata sejurului petrecut la pensiunea PIRIU MORII BUCOVINA. 

 La intrare și la ieșire sunt amenajate zone pentru dezinfecție (grup sanitar precum și produse dezinfectante) pe care fiecare OASPETE le va folosi. 

 Oaspeții vor confirma atât telefonic, cât și în scris prin completarea unui formular tipizat la recepție (poate fi completat si transmis electronic înainte de data ckeck in) că nu prezintă simptome specifice de COVID-19, că nu se află în izolare la domiciliu impusă de autorități și că nu sunt confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2. 

 

Menționăm faptul că personalul Pensiunea PIRIU MORII BUCOVINA dispune de echipament de protecție adecvat pe care îl utilizează conform normelor pe toată durata programului de activitate. In fiecare zi se va face dezinfecția încăperilor cu produse biocide corespunzătoare.